Sunday, February 28, 2010

MENOLAK TUA. 2

*ceria*

sempena hari menolak tua gua yang ke 23 ini, gua nak ambil kesempatan untuk ucapkan terima kasih khas didedikasikan kepada personel-personel ini:

keluarga besar Juriah Bt Arshad (nenda), keluarga besar Abdul Razak Md Isa+mak,kak long, syikin, kamil, aisyah, kateep+chuie kucing tersayang, pak long+mak long +family, makteh+family, atas sambutan kejutan majlis serba ringkas sempena hari menolak tua ke23.

khas buat teman-teman yang sempat beri ucapan selamat terus dari telefon, sms juga di dinding facebook; terima kasih sayang sangat sebab masih beri gua kesempatan untuk rasa sebagai seorang yang istimewa pada tanggal 27 Februari lepas.

terima kasih buat yang baik hati, mulia pekerti, ikhlas berbudi memberi tanda mata ingatan khas buat gua. porselin+Mount Blanc sling bag+apple tarts dari cik FMS, cupcakes dari NICO&ALAN, KEK COKLAT+BERI dari kaklong&family, kawan-kawan yang tulis dalam entri blog atau status di facebook.

terima kasih semua. gua sayang semuanya! semoga allah makbulkan ucapan kamu semua buat gua. ameen.

terima kasih banyak.










23 gua pada angka, muda pada jiwa, remaja pada rupa, mati gua tak lupa!


16 comments:

Shahrul Tanaka Safeai said...

pergh dah beli ray ban dahh!

Mi$s NiCkeL=? said...

u r welcome
hehehe

faqhrule said...

saruk:
yang ni dah lama.

nik:
sedap la cupcakes tu!

sharamli said...

chegu syg semua?
syg maksu jugak ke?
hak3

Khaleeqa Idrus said...

Waw, ramainya org sayang kat dia :D

faqhrule said...

sha:
sayang lah jugak sikit.

khaleeqa:
ramai sayang tapi tak ada yang cinta ;)

mus@akim said...

selamat bro.. ko mmg antara yang terbaekkk!!!!..may Allah bless u..

qishie said...

sejak bila che gu pakai beg pompuan?

hahahah.
=p

*umur da tua tu elok2 la cari che gu perempuan baru utk che gu serta anak murid!*=p

faqhrule said...

mustakmal:
TQ sang kerbau :)

qish:
hello..tu beg lelaki la qish oi..
chegu perempuan ramai je kat skolah tu

Huzai said...

selamat ulang tahun hari nurse tengok anu lu! aha!

faqhrule said...

HUZAI:
nurse masa sunat tak kira?

Stargone said...

Bajet kacak la tu pakai spek besor pasar malam... hahaha

apa-apa pun hepi besday lar gua ucapkan pada lu. moga-moga murah rezeki hendaknya.

qishie said...

hahaha..kejadah beg laki!beg tu cam mama saya punya la che gu!

faqhrule said...

qish:
bukan beg hijau tu lah!
beg hitam dalam FB la.

dobot said...

selamat mencari chegu!
:))

kc nur qasedah said...

fuh fuh smbut bday dgn macik2 kt blakang. mcm dak kecik!