Wednesday, November 3, 2010

LAMBAIAN QASEYH

okey mungkin cerita ni sudah agak basi untuk aku gebangkan. mungkin dah ada blog-blog adik-adik junior yang buat laporan ringkas tentang cerita ni. jadi sebagai penyedap hati, aku pun nak post entri bergambar jugalah.

satu majlis mesra sempena meraikan senior semester 8 pengajian sains sosial di intitusi aku belajar telah berlangsung. majlis bertujuan meraikan senior-senior semester 8 yang bakal mengakhiri pengajian setelah 5 tahun setengah menimba ilmu di sini. majlis juga bertujuan merapatkan silaturahim antara pelajar sains sosial dan para pensyarah.

cakap banyak tak guna, layaan gambar yang ada gua sahaja. hehehehe









tema hitam putih petang tu





sesekali dapat bergaya bhai~~





aku, pashtun dan boi





bersama isteri-isteri tersayang hehehe :P




pose dulu sebelum majlis



mamarazi yang snap pic ni :P



insane brothers hahaha~~



la sistas



les' machos brados



la familia


banyak lagi gambar sebenarnya gambar. tak larat aku nak muat naik semua. apa pun aku merakam setinggi penghargaan kepada junior-junior yang meraikan kami senior. ingat kita ni bukan kawan, kita ni dah umpama bersaudara okey!


13 comments:

sharamli said...

0h.bini dah cukup 4

faqhrule said...

maksu:
tu la maksu lambat sangat!

qishie said...

apesal tak hensem? hahaha

faqhrule said...

qish:
aku tak hensem macam kekasih kau saruk tu

Paan Ovrtd said...

Tak cukup Freemason. Terlalu trendy. Hmm... cuba lagi tahun depan. Saya boleh nampak kesungguhan dalam diri awak.

butterflyana said...

Ewah bergaya sakan dia tuu.
nak saennn.hikhik

dobot said...

Picture number dua, cara bhaiii :)

faqhrule said...

paan:
tak ada gaya K-pop ke gua?

yana:
sain? muleh mulehhhhhh :P

fifa:
cara ke? hahaha

una said...

like

Cikgu Fikri said...

huhuhuu....
ni mesti dr kamera junior sem 3 pp ni..

faqhrule said...

una:
sila klik like pada akaun FB okey :P

Fiq:
ada banyak kamera hari tu, yang mana ada abg masuk asal boleh

Sesumpah said...

lawa duhh.


yg pasti. kau nampak paling tua. mauahhaa!

F. Hanim M. said...

ermm.
(bkerut2 dahi)

ah. xtau nak komen apa.