Thursday, August 4, 2011

HAIL TO MASTER KLMJ!


Azaruddin Paiman a.k.a Din Akar bukan nama asing dalam scene KENANGAN LALU MENGUSIK JIWA (KLMJ), (sila like grup ini di facebook) beliau inilah paling master. beliau adalah antara 3 orang admin KLMJ yang aktif dengan status-status tajam dan padu tepat ke muka bekas kekasih.

gua berpeluang jumpa dengan dia di kediamannya di seelong, senai. johor. pandai masak, pengemas. menyayangi haiwan dan mempunyai hobi yang unik. ada blog hebat. menulis sebagai penulis jemputan dalam beberapa bahan tulisan bukan arus perdana.

paling penting;













MASIH BUJANG DAN MENCARI TEMAN HIDUP.

5 comments:

kc kasedah said...

SAYA VOTE ABG DIN AKAR KACAK! *puji neh dpt secret recipe tak?

Redup Pemikiran said...

Budak gemuk kat atas tu jangan nak yeye sangat. Bulan puasa ni aku memang malas nak terajang orang.

F. Hanim M. said...

terlihat seekor ular sawa di situ

Anonymous said...

abang jang dah ada teman hidup lom? hihihi

dobot said...

Serious, masih mencari teman hidup? Mueheh. Selamat cari! :)