Wednesday, February 25, 2009

Curiga Tentang Esok..

esok harapnya menjadi suatu hari yang indah buat aku. macam-macam yang aku harapkan dan impikan. sebab esok, hari yang tiap tahun akan buatkan aku rasa aku makin dekat dengan mati.

*engkau rasa cerita macam benjamin button tu boleh jadi ke ha?

7 comments:

DIK AN said...

Ek eleh,poyo...nak suruh orang wish birthday pun nak berkias-kias...

faqhrule said...

ish ko ni paan,
salah tafsir ko ni

Budak Panjang said...

aku rasa kes aku sama ngan benjamin button ;) tp sampai satu masa mungkin jadi sperma balik. huh!

BECK"NOBITA"BUKOWSKI said...

curiga pasal esok..
esok adalah hari yang ghaib..
jadi ape2 pun leh berlaku..

:P

Shahrul Azry said...

hepi pubisday! ;)

Kucaie said...

yela yela..
hepi besday yg ke 800!!

xfyfax said...

bday?