Sunday, June 21, 2009

MENDENGAR MUZIK METAL TAK MENJANJIKAN ANDA BOLEH MENJADI SEORANG BURUH KASAR YANG BAIK!

Kalau sekadar dengar metal keras yang ganas. lirik sembelih sembelih gore gila babi, belum menjanjikan seseorang itu boleh bertahan menjadi buruh kasar yang kental. tak percaya? aku ada bukti masa cutu semester yang lepas. tengok saja gambar dibawah

Sebelum



Selepas



kan? percaya tak? baru sekerat hari kerja dah terbaring tak tahan. tengok pulak gambar dibawah. buruh rajin kerja kuat. malas cakap. tengok sudah!



tengok. tak percaya?



apasal? dengki lah tu!

15 comments:

DIK AN said...

Mendengar Kesumat belum menjamin kita metal tepu. Kecuali berjaya mengumpul kesemua stuffs Suicide Silence. Hahah!

Lionel Azry said...

kalau dengar lagu second combat belum tentu lu 2-step!

fifa. said...

umah kat sering brapee?
;D

faqhrule said...

paan:
suicide silence tak best.. job for a cowboy gerekkk..tapi xde pigsquel!

saruk:
gua dah pandai tumbuk2 lantai tau!

fifa:
rumah i kat serting dua

demang said...

wah2 lu joe bukan maen lagi

kalo layan burzum boleh kira ka?

dzhakim said...

mamat?

zanarkist said...

hahaha
membe tu datang period kot
sbab tu terbaring mcm tu.

p/s : senggugut tahap empat
:)

faqhrule said...

demang:
burzum metal sangat! tapi cukup kental tak jadi buruh kasar?

borhan:
yeah mamat metal!

zana:
senggugut ea? haha tak tau lah camne tu

dzhakim said...

macam mana mamat boleh ada kat rumah lu?

faqhrule said...

borhan:
mamat nak cuba-cuba jadi buruh kasar. gua dah nasihat dia, tapi degil. tu baru satu gambar, ada banyak gambar dia tak tahan kerja hehe

Rajuna said...

baju seken kombet kau buat keje kontrek? cis.

sekali aku windmill campur 2step dengan punching air baru kau tau


xxxrajunaxxx <-budak hc baru nak naik punya stail. gasak kau lah.

faqhrule said...

abang rajun:
gua ada satu lagi seken kombet lama; rare gila. abah gua bawak pergi noreh getah. selamber je!

fafausultan said...

ele poyo...tgk r sket g mle r demam r penin la..tu x gtau- ahaks-

faqhrule said...

cik way pei mo:
tak payah jeles ok..

orange said...

budak ni budak PJ ke?
asl muka mcm pnh tgk jep?
cmne bley lepas sana?