Wednesday, June 24, 2009

Aku Benci Dead Memories




ada ketika bila kita mula berbahagia, selepas melalui hari-hari sukar menongkah pedih dan duka mesti ada saja bayang-bayang ‘memori kematian’ yang datang mengimbas. kenapa ya? bila sudah melangkah, mengorak jauh tinggalkan semua yang perit satu ketika dahulu kenapa ada juga ‘memori kematian’ yang menjengah? demmit! pergi jauh, jangan pernah datang kembali. aku tak mahu dengar kata kata harapan lagi. yang pasti aku benci ‘memori kematian’ dulu. aku ada kehidupan baru sekarang. jauh lebih baik dari dahulu.

23 comments:

Lionel Azry said...

dead memories mengajar kite utk kehidupan yang baru! ;)

faqhrule said...

saruk:
dead memories mmg kurang ajar!

Lionel Azry said...

gua tak tahu plak dead memories lu kurang ajar

faqhrule said...

saruk:
tengok entri lama gua

DIK AN said...

Hehehe...

demang said...

dead memories xyah ingat lagi bagus

fifa. said...

dead memories make us in the future life laa brotha!

**suzenisme** said...

byk dwet...
ble nk bli kan my bufday present?
bufday present u dah nak basi dah kt dlm beg i ni....

faqhrule said...

paan:
kita serius dia gelak plak?

demang:
memang la, tapi kalau dead memories tu datang balik tetiba je, maunye tak teringat?

fifa:
yela tapi tetap tak best kan?

shu zen:
ni pic tahun bila ntah. masa tu i tgh kaya. pasal dead memories la i jatuh miskin.

faqhrule said...
This comment has been removed by the author.
DIK AN said...

Bukan gelak chekgu, tapi...hehehe...rahsia.

fafausultan said...

huhu munchet, just let bygones be bygones okie...munchetkan abg gagah...haha

faqhrule said...

paan:
lu kirim salam maut dengan antantoyo cakap gua nak siat kulit dia!

way pei mo:
hehehe okie wonnshet. saja nak emo2

i_m diba said...

sabo je lah ek..huhu
dh tringt nk wt cmne...
nme pn memories..hee~

faqhrule said...

diba:
camne nak varnish terus memories tu ea?

Anonymous said...

dead memories..arghh!
dush2..mao ilang ingatan sebntar ttg i2..
huhuhuhuhu..
teringat ke??
~miahahahahaha~

Lionel Azry said...

owh gua dah tahu citer sebenar!
bila nak siat kulit siak? :P

faqhrule said...

anonymous:
u maybe ada dead memories u tersendiri kan?

Anonymous said...

ade ke?
mybe.
ta pe2.berazam mao mjadi *****..
ini series..{nyanyi mcm wonderpet,ta0?}

Rajuna said...

aku igt ada kena mengena dengan zine dari terengganu tu.

faqhrule said...

abg juna:
hahaha bleh buat zine ke ni?

Freeviolence said...

jangan kuburkan memori

**suzenisme** said...

senang je nk ilangkan memori tu..
doa kne alzheimer..
or ilangkan ingatan.. confirm!