Sunday, October 4, 2009

PERADUAN TEKA DIALOG

kalau entri entri yang lepas banyak ditulis mengenai pelanduk dua serupa diri sendiri dan teman rapat. entri ini juga begitu tujuannya. kehabisan idea serta tekanan tugasan, memungkinkan aku untuk tidak dapat menulis entri yang enak. sedangkan banyak entri yang ingin aku tulis, sudah di draf di celehan seleblum, sebenarnya masih tersangkut pada ranting-ranting tekanan yang menyucuk-nyucuk sekian kalinya.

baiklah, balik pada entri keluaran khas ini. lihat dibawah; seorang lagi teman rapat sebelah bilik. berasal dari utara tanah air. berdarah kacukan dan berwibawa tinggi! menggemari karya-karya empat bidang pendidikan seni sekolah rendah serta bakal guru cemerlang.

tidak percaya? tengok sahaja lagaknya bersahaja menyampaikan ucapan pada pengendalian mesyuarat. ouh hampir terlupa. Nama, Nasharul Nizar diberi, panggilan manjanya Boy.


apa?



seiras siapa?



ya betul!



ADI PUTRA kan?





*kenapa diorang ambil gambar gua time ni? macam makcik bibir iklan "u break my heart"! pfftt..


27 comments:

Saufwan said...

haha..adi putra plak dah..

ZARA 札拉 said...

kawan2 kamu semua artis lah~

susah budak2 sekolah nak beljar ni~

hehhe~

faqhrule said...

mamu:
ada gaya kan?

zara:
hehehe lagi untung kot, saham tinggi

kc kassim said...

mamat berkot hitam berkata:oke anak-anak crusty,ini la artis kita yg baru,adi putra.

mamat yg berbaju biru pula berkata:pewwwwiiittttt awek awek awek!

sharamli said...

nak n0 f0n b0y..nak..nak..
nak s0h watkan tut0rial maths..
bleh x cekgu?

giGGLe said...

adi putra???
haha...20% je kot...
xde2..
x valid adi putra nih..tukar2..

faqhrule said...

kc misi:
hahaha yang pakai baju batik biru tu macam datuk2 kan?

maksu sha:
malang sekali, boy dan kami sekelas tidak menyukai matematik.

faqhrule said...

oyen:
haa tegok betul-betul yen! ada la tang bibir jugak

sharamli said...

ceit..ni asal xsuka maths ni...
suka kelas haji n0rdin la ni...
eh silap..haji m0khtar..erk..

dobot said...

bhahhhaha.
:DD

Lionel Azry said...

tu la lu sape suruh tak hisap rokok..kan bibir dan macam tu! :P

faqhrule said...

sha:
haaa tau tak pe..kitorang belajar sain sosial ni kureng sikit dengan math ni

fifa:
ni peraduan teka dialog la bukan soh gelak

faqhrule said...

saruk:
gua tak hisap rokok. boy tu hisap la

kawie2020 said...

salam singgah bro..
hahahaha... adiputra? hahahahaha...
ade le sikit2...

faqhrule said...

kawie:
hahaha kredit untuk anda

Geekspro said...

Encik Boy Berkata : "Sebelum ajal korang datang baik korang mintak maaf dengan aku pasal korang dah rembat selipar jepun yang aku guna untuk p toilet"

faqhrule said...

ustaz amzari:
hahahaha jangan lu yang ambik tak bro?

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

pasni sape plak?

Da' daffodil D said...

macam toi af6 ajeeeeeee

demang said...

lepas ni sape lak
nak tguu

Nabil Fizri said...

efext rokok peringkat awal tu

faqhrule said...

nadd:
bakal menyusul.tunggu

D:
toi? hahaha

demang:
pastikan anda follow blog in

nabil:
hahahaha dont break my herat

Pais Chaos said...

macam amer ukays je rupa dia..

faqhrule said...

pais:
hahahaha amer ukays pulak?

Anonymous said...

hensem bila rambot nye pendek...
celaru bila rambotnya membiaks...
gahahahahaha

dobot said...

tu jekk yg mampu terbuat,
bhaha.
;DD

kutukiti said...

Ak kenal mamat dlm pic tu... pelakon kalis cinta kan? lagi menarik bile tgk real.. mungkin..
kim salam arr.