Thursday, October 1, 2009

Abang Taufik? Euwwwww! TOLONGLAH!!

"abang taufik"




"abang taufik"




"abang taufik"




aku toleh belakang. tak ada orang. "abang taufik!" lagi sekali!




siapa taufik?
aku bolayan dengan suara datang entah mana celahnya itu. hari khamis, biasalah pakai baju batik biru kegemaran, songkok tinggi macam menari zapin sebagai aksesori tambahan. seluar hitam dengan kasut coklat berkilat. hari khamis memang seh dia laian macam. sebab hari ini kena pergi Sekolah Agama Persekutuan Kajang ada lawatan benchmarking. langkah yakin terus maju ke tempat parking bas institut.

"abang taufik batisah wannabee!!"

"blah la wei, perasan hensem!" suara sumbang kedengaran lagi. aku toleh ke atas, dari kelas-kelas atas barangkali. sah.

dasyat jugak, ada juga budak institut ni aku baca blog aku, aku andaikan teman-teman aku saja yang baca blog aku. nasiblah!

hati berkobar pergi lawatan ke sekolah menengah, selama ini hanya pergi sekolah rendah. pasti 'berdarah hidung' nanti. bye!


ni dibawah, disebelahku itu seorang teman baik, amru namanya. orang panggil dia aaron aziz. serupa kan?




30 comments:

kc kassim said...

tak macam pon cikgu.

sharamli said...

ja0h panggang dari api...

faqhrule said...

kc:
hahaha tengok betul-betul

maksu sha:
ada la. panggang memang dekat dengan api

Kasut Pink said...

a'ah same sejibik..nak sign!!

faqhrule said...

pink:
haaa tgk pink jugak yg pandai

ZARA 札拉 said...

cikgu!

sejak bila cikgu berdua tukar kerakyatan?

hehehe~

•·.·´¯`·.·• naDDy •·.·´¯`·.·• said...

elok la tu.sorang taufik sorang aaron aziz.nanti kalau kene perli, biar berjemaah, kan?
hehe

faqhrule said...

zara:
kami masih orang malaysia lah. orang-orang sini panggil kami macam selebriti singapura plak

naddy:
hehehe orang yang cakap,bukan kitorang

yoro okino said...

aduh aaron aziz pujaan ati ku
huhuhu

faqhrule said...

yoko:
hehehe tu yang bertopi aaron aziz juga

Lionel Azry said...

waklu!

ikmaLisme said...

sian amru.. ko pekena dia ea.. :P

CharMiea said...

yearks.

faqhrule said...

saruk:
lu jeles cakap je lah

ikmal:
laa betul la mal, budak ni panggil dia aaron azis

mieaa:
okey la tu dari link yang pakcik bagi tu kan

Saufwan said...

kah4,aaron aziz??a'aa..aron aziz punya pencuci tandas..kah4 3:)

faqhrule said...

mamu:
hahaha tak baekk mu

ikmaLisme said...

jang, muka ko mcm hero muvie version 3GP "Menculik Miyabi"..

faqhrule said...

ikmal:
miyabi? ouh koleksi yang kau kumpul tu kan mal?

ikmaLisme said...

yup.. cover cd muvie tue, pic ko tgh tdo smbil lelap mata (padahal tipu) dikelilingi duit miyabi..

Nabil Fizri said...

suke2 lu.
cm gmpang

dobot said...

ish, perasan betul laa.
:D

demang said...

ala-ala belia 4b gitu
kalo pegi gig macam nih
sure orang ingat mata mata polis punye
hikhik

giGGLe said...

cikgu,perasan siot...
xde langsung..
haha...

ainko said...

cikgu taufiq batisah rupenyee..blehla..akak org slalu kompius ngan maya karin..kakakaka..

faqhrule said...

fifa:
perasan ape? orang cakap bukan chegu cakap

demang:
dulu mula2 masuk maktab, orang ingat aku rekrut polis

oyen:
laa orang la yang cakap yen bukan chegu

ainko:
ni orang yang cakap ea

giGGLe said...

-maya karin-
hahaha...
kak ain nih...

bibie_boodyn said...

demang yg skot jump position down 2..budak serting ker???reply kat blog ku k????

Da' daffodil D said...

macam nasha aziz je aku tgk lenggok die. heh. ;p

kutukiti said...

cikgu... cikgu mcm...arrr... cikgu fakrul yg sbe dkt sk jejawi dulu.

dobot said...

eleh lehh.
:)