Wednesday, March 31, 2010

MELAHAP NANGKA MADU ITU SANGAT GRINDCORE!



nampak gembira men-toqoq seulas nangka madu yang dah lama didendam dengan wayfarer baru. tapi hati dalam siapa tahu?

buah nangka je pun! kecoh siak.

*gambar hiasan. tiada kena mengena dengan entri.

9 comments:

sharamli said...

macam ada kena mengena je gambar ni

faqhrule said...

maksu:
ni yang kita panggil gambar hiasan

Paan said...

Tangan tu apahal tuh? Tak puas hati betul gua.

faqhrule said...

paan:
pangkah tangan tak pangkah tangan,
itu bukan satu alasan,
perpecahan antara golongan,
permusuhan...

makhlok perosak by channel X

crazy_labelle said...

harini ur bday kan?
selamat hari jadi org tua...

faqhrule said...

belle;
u tak follow blog i ni!
check entri lepas-lepas
april fool

Rajuna said...

hardcore nangka siak..ha ha ha HCNK

faqhrule said...

juna:
mana nak cari hadcore nangka pangkah tangan lagi sekarang?
pioneer nih

yoro okino said...

xde kena mengena ker>?