Tuesday, October 12, 2010

JAHAT

tak apa. tuhan tu maha kaya maha berkuasa. aku takkan tunjuk dah a loser part of me anymore. aku dah turunkan ego ke tahap paling rendah, kau tak kesah kan? baik tunggulah. aku kembali jahat!

4 comments:

diba said...

nyanyi lagu stacy-jahat;)

LUMUT said...

bagus bunyi mcm kau punye smgt baru..
Tp bg aku x salah pon kite tunjuk the loser part tu sbb kadang2 kite dah cube nak tahan..tp gagal sbb tiada kudrat..dan ak x suke kalau org pndg rendah pd mereka yg nmpak loser..sbb xslamanya mereka begitu..

jom trus jd kuat..bkn jahat!jht pd hasutan setan xpe

Paan Ovrtd said...

Be bad, be mad, be insane.

Nurul Kornain said...

biarla org nak kate ape. asal puas.