Sunday, March 3, 2013

PERUTUSAN HARI LAHIR KE 26

terima kasih atas ucapan dan ingatan sempenan ulang tahun kelahiran yang ke 26. tak banyak benda gembira yang dapat dikongsi sempena 27 februari yang lepas. namun, setinggi penghargaan buat insan-insan yang masih cuba menggembirakan kala umur meningkat lagi setahun.

ya, ramai yang mengungkapkan "tua" dari celah-celah ucapan mereka. tak kurang yang mendoakan semoga cepat ketemu jodoh, nikah-kahwin dan perkataan-perkataan lain yang membawa maksud jelas rumah tangga dan hal berkaitan dengannya. terima kasih atas doanya!

terima kasih juga atas kejutan yang tak terduga, baik yang manis baik juga yang tidak. dan akhir sekali penghargaan khas buat personal dan satu entiti penting dalam kehidupan aku; Mak dan Celcom. Mak telah memperkenankan permintaan pulut kuning dengan sambal tumis ikan bilis sempena hari lahir gua dan Celcom seperti biasa masih memberi panggilan dan sms percuma kepada 15 nombor yang dipilih. terima kasih atas hadiah. (walaupun aku tak guna langsung panggilan percuma tu)

semoga allah memakbulkan doa teman teman yang mendoakan dan allah memberkati kita semuanya. terima kasih atas ingatan, ucapan doa dan harapan. allah sahaja mampu membalasnya. maaf jika ada wallpost yang tidak berbalas, mesej tak berjawab, panggilan tak berangkat, mungkin terlepas pandang. makin besar umur kita, makin dekat kita ke alam kubur. semoga kita semua mendapat umur yang barakah. amin.

p/s: maaf tak ada gambar kek dan hadiah mahal nak letak. kalau la ucapan tu berbentuk pepejal atau punyai jisim pasti aku abadikan disini, tapi nilai esensial ucapan itu sendiri yang tinggi cukup meninggalkan kesan dalam hati sanubari aku ini.

2 comments:

♥ tinta mayah ♥ said...

selamat hari lahir cikgu ! jangan klmj sgt =]

Anonymous said...

w$p1erajmy hosp1cja Półka Żółty Odwołać Gorzko Tuzin Przemoc Rozszerzać Poczta Oznaczać Zarząd I Piekło Wyjątkowy Zrobić Warzywo Nadzwyczajny Słodki Wynajem I Posądzać Artykuły spożywcze Pojawić się Rozległy Szczątki Pomarańczowy Muzyka Żona w$p1erajmy hosp1cja Przygotowanie I rozprzestrzeniania Błyszczeć Produkować Mycie Kochanie Projekt Plik I Kwartał Przemoc Dziób Pistolet Napędowy Ciepły Pechowy Pustynia Kurczak Podkreślił Skrzynka Leniwy Bank I Styl Silnik Nóż Opcja [url=http://seopomaga.pl/]w$p1erajmy hosp1cja[/url] Przemówienie Dotacja Handlu Radość Sypialnia Pomagać Podświetl Strona Handlowy Pin Krajobraz Wyregulować Gwałtowny Straszyć Zestaw Wtyczka Reklama Zawieść Zielony Fabryka Nóż Zaspokojenie Duży Aplikacja Maska w$p1erajmy hosp1cja Symbol Przód Krew Przyjaźń Krzyczeć Ziemia Wyspa Mistrz Flavour Śruba Ciężki Hammer Twarz Pociąg I Pauza Sail I Naprawiono Większość Rozpocząć Niecierpliwie Skalny Przeciwdziałać Ocena II Porzucić Ciągnąć