Sunday, April 19, 2009

Ada rupa ke?




Ini satu dari beberapa kad yang aku dapat pada hari terakhir disekolah tempoh hari. Hari terakhir sebenarnya pada andangan aku adalah hari dimana seorang cikgu pelatih itu melihat cermin muka pada tangan murid. Maksudnya pada hari ini seorang cikgu pelatih akan melihat sejauh mana murid terkesan dengan pengajaran yang pernah disampaikanya. Adakah murid menyukai guru itu atau sebaliknya.

Jumlah hadiah dari murid kalau dijadikan kayu ukurnya, mungkin hanya satu analogi sejauh mana guru itu popular atau disukai murid. Haha jika itu jadi kayu ukurnya, aku rasakan aku berjaya pada praktikum ini..

Dan sini aku ingin kongsi satu dari hadiah-hadiah yang aku terima. Layankan sajalah!

16 comments:

dzulhakim baharom said...

kau bertuah borhan, tak macam aku

murid2 prasekolah mana lah tau tulis surat2 macam ni

kalau nasib baik pun dapat lah satu dua hadiah dari mereka

itu pun mungkin pengajaran dari parents mereka

faqhrule said...

borhan;

kau dah view surat yang aku dapat tu belum?
kalau belum klik pada gambar untuk tulisan yang jelas

sliparbiru said...

cikgu nabil??haha
sian budak2 dah konpius..


*kanak2 cumel..suci,bersih

sliparbiru said...

cikgu nabil??haha
sian budak2 dah konpius..


*kanak2 cumel..suci,bersih

Mieaa said...

oh..


hai pakcik nabil :P

faqhrule said...

SELIPAR BIRU:
ada rupa ke?budak2 tak menipu tapi bleh caya ke?

MIEA:
ada rupa nabil ke?

Shahrul Azry said...

bila nak kirim surat macam 2 kt gua?? ;)

DIK AN said...

Aaa...lu pikir la sendiri!

faqhrule said...

sharul:
kirim salam boleh?

paan:
aa aku dari aritu pikir tang mana yang samanya tu..

Mieaa said...

ada la sikit..
30 out of 100 :P

dark_eky said...

hehehe..
sem dpan ke maner lk??

faqhrule said...

mia:
part mana yang samanya tu?

eky:
tg karang atau banting pulak. letak mana je pismp mmg baekkk punya

Anonymous said...

mmg mcm nabil pun... sume org (me+k.mayah+k.hajar+k.azy) ckp gtue...bdak2 comel mnat kat ckgu lelaki je ea...huhu

faqhrule said...

ni mesti farida ni an..
hehehe xdela biasa je la farida

khucaie said...

gua dulu bg cikgu gua pen merah tp ada taik idung gua melekat kt situ..

faqhrule said...

kuchai:

jahat siak lu..anak murid durhaka