Wednesday, May 13, 2009

pra-WALIMATULURUS II...

menghitung waktu sekarang..

menjelang esok..

penuh sabar juga debar..

selangkah sahaja lagi..

untuk memulakan langkah-langkah alam perkahwinan..

menyertai kursus perkahwinan..

indahnya dalam fikiran..

walau cuma kursus perkahwinan..

engkau pandang kenapa?

dengki lah tu kan?


sebab engkau tak pernah pergi kursus perkahwinan..

engkau pun bukan ada sijil kursus perkahwinan kan?

tak ada bukan?

patutlah engkau dengki!




*esok nak pakai baju melayu biru dengan sampin songket dan songkok tinggi..baru true macam bakal pengantin..yeah!

13 comments:

DIK AN said...

Gila ah melayu! Hahaha!

faqhrule said...

paan:
melayu means what paan?

Shahrul Azry said...

gadis melayu?

faqhrule said...

saruk:
semestinya

Mieaa said...

semangat betul..

sharamli said...

0k..i pakai bju kurung biru..dan lilit selendang sampai pening c0rak bunga2 kaler biru jgk erk..

ikmaLisme said...

pehal ko semangat semcm ni jang??

ko mmg nk kawen ek??

aku tau2 sbb pe ko semangat pelik nie...

nak perbanyakkan "keturunan" ko ek??

hahahaa...

ain said...

semoga jang kawen cepat..jgn lupe jemput ye

faqhrule said...

mia:
sapa tak semangat nak kahwin?

sha:
u taw ke i nak kursus katne?

ikmal:
perkahwinan tu kan salah satu cara nak ramaikan keturunan secara sah

kak ain:
kak ain pun ikut kursus jugak kan? kak ain tu bila lagi? jangan tak jemput pulak.

ikmaLisme said...

jang, sugar glider macha jgn ko rosakkan..

aku x sanggup melihat anak sugar glider muka ko...

hahahaha... :P

faqhrule said...

ikmal:
mai agak2 la sugar glider macha tu pun ko tibai jugak?patutla kalau kau masuk bilik macha, konfirm dia takut.macam trauma je. mal dia tu jantan ok.kau buat ape dkt sugar glider macha tu mal?

Freeviolence said...

kalau pakai baju Disclose bleh tak? huhu

faqhrule said...

freeviolence:
hahaha boleh saja..aku ikutkan nak pakai straight answer je