Tuesday, May 12, 2009

pra-WALIMATULURUS...

aku sudah isi borang.

aku sudar bayar yuran.

hari jumaat sampai sabtu.

kena pergi kursus.

kursus apa?

kursus perkahwinan.

ya aku dah nekad.

muktamad.

saya yakin dengan keputusan yang saya ambil ini.

tak akan toleh kebelakang lagi.

kursus perkahwinan, here i come darling!










KURSUS PERKAHWINAN....... Ooo YEAHh...

*hari ahad tetap thrasing di ampang.

21 comments:

qishie said...

ko nak kawen hape?
haha...
selamat lulus kursus eh.

DIK AN said...

Ala, amek kursus je pun...sijil tahan berapa lama je...

sharamli said...

nak ikut...

ikmaLisme said...

kita duduk sebelah boy nak??

dia expert bab2 kawen nie..

huhuhu...

p/s : ko pon apa kurangnya.. ilmu kawen penuh di DADA.. :P

faqhrule said...

qish:
dalam perancangan, allah saja menentukan...

paan:
yang baru punye ni, xde expired date ok

sha:
nak ikut? takde hal punye..

ikmal:
ilmu 3gp, wmv, avi tu satu bahagian, yang bahagian lain tu je aku kurang expert, tu pasal kena perg kursus kahwin ni..

Shahrul Azry said...

hehe~
make love suda! ;)

faqhrule said...

saruk:
make love in da illegal way dude-nikah

Mieaa said...

oit..
kawin jgn lupa jemput!
tak jemput siap la..

faqhrule said...

miea:
jemput punya

Geekspro said...

Kat Bahagian Matlamat Menyertai Kursus Tu Ko Isi Ape Jang ??

faqhrule said...

ustaz:
aku letak untuk mendapatkan anak kembar hehehe..tak la aku tulis untuk mendapat sijil perkahwinan je tak tau nak fikir ape yie..hehe

DIK AN said...

Oh, yang baru punya xde expired date eh?

faqhrule said...

paan:
ha baru punya xde expired date..
aku dapat harga discount lagi..
kalau harga biasa paling murah rm80
aku dapat rm50 je

Saufwan said...

ko mmg kna amek kursus kawen nih jang...da wajib dah,asyik tgk lipas muka ko je..wakakakaakaka

faqhrule said...

mamu:
kau pun apa kurangnye

ikmaLisme said...

btol ckp mamu tu jang..

agak2 la sampai kat blok A, semua lipas muka mcm ko..

xkan ko singgah kejap kat blok A, sempat lagi ko nak "ehem2"...

hahahaha... :P

faqhrule said...

ikmal:
hahah agak2 bai..
yang semalam dkt bilik air ada bayi ramai tanya aku
"pak cik ada nampak ayah saya"
aku tanya balik "sapa ayah korang?"
"ikmalisme tu" selamba dorang ckp..
ape cer mai?

i_m diba said...

nway..slamt brkursus la ye..nmpk smngt ek..huhu

faqhrule said...

diba:
thanxs..diba tak ikut kursus ke?

ikmaLisme said...

meng"ayat" pompuan ko pandai ek.. :P

wei jang, jgn sampai si Landak amru bunting lak pasni..

semua binatang ko nak kerjakan..

hahaha...

p/s : gurau2 je..

faqhrule said...

ikmal:
landak amru tu tanya amru..
tadi kucing blok aku mengiau nama kau imai