Tuesday, July 14, 2009

DUA PERKARA PERTAMA KALI

ada dua benda pertama kali aku buat di sekolah ini, yang selama ini tidak langsung aku terdetik hendak buat!

1. buat pertama kalinya semalam aku mengajar anak-anak kecil ini menyanyi lagu Cemerlang, Gemilang dan Terbilang! sighhh sangat bersemangat mereka menyanyi.

2. aku slumber pakai selipar puan guru besar pergi tandas semalam. balik dari tandas ada cikgu senior cakap guru besar carik selipar dia. " berani kau ea kau pakai selipar dia! dia tengah hangin satu badan tu," kata cikgu senior ketika sama-sama lepak dalam bilik kapal selam.

haha pedulilah!

11 comments:

sharamli said...

bajet nak jadik menantu puan guru besar la tu

Da' daffodil D said...

sharamli, agak2 nye die ni nak jd tuan guru besar kut..heheh

faqhrule said...

sha:
haha anak dia pun xkenal taw

da' daffodil d:
haha xmaulah praktikum tak habis lagi nak jadik guru besar plak

DIK AN said...

Pertama kali saya baca entri pasal pertama kali.

Malam pertama bila lagi?

sharamli said...

Da'daffodil D:
tp mcm xlayak..kn..kn..

faqhrule
suami dy knl?ke xkawen sbb garang sgt..

DIK AN
sabar..kusus kawen da amek..

bleh erk wat mcm bl0g sndirik?

WaNnY said...

haha. tak leh blaa pakai selipar guru besar. apesal tak pkai heels die teros? kui2

Anonymous said...

aku ingt ko pkai seluar kecik guru besar.. hahaha.. (CR9)

Faqhrule said...

paan;
malam pertama?
dah

sha:
blog i ni milik semua orang

wani:
camne nak cangkung kalo pakai heels ea? tak tergelincir ke?

ikmal9:
hotak kau..

diba said...

aikk..slipar toilet pn sdri2 ek..
sabo je la..huhu

faqhrule said...

DIBA:
bukanlah selipar toilet. tu selipar puan guru besar dari office nak ke bilik guru, sebab office dgn bilik guru dia asing.

fifah yusof. said...

hahahahhahha.
;DDD