Sunday, July 19, 2009

FOTO-SINTESIS

semalam, bosan-bosan buat rancangan pengajaran harian lantas pergi makan sate kajang dengan miss wai pei mo di HJ Samurai Sate Kajang Death Killer. sangat sedap dan sempat menggodek album fotonya. terlihat kelibat ini. sangat comel! baharu sedar yang aku tidak pernah mendapat sebegini dari dahulu lagi. tak teringat langsung nak simpan gambar ini. sebenarnya aku tiada idea nak tulis apa. haha































14 comments:

faqhrule said...

cake sponsored by miss wai pei mo. photo also taken by miss wai pei mo. thanks ea munshet sayang sangat!

sharamli said...
This comment has been removed by the author.
sharamli said...

tepaksa belak0n wat muka c0mel?

fachrule said...

sha:
laa i mmg comel la

**suzenisme** said...

weh.. teringin nk jmpe u nye miss ape.. wai pei mo..?
ape la mksud tu ek?

DIK AN said...

Cubaan menjadi cute seperti saya.

Result : Gagal.

faqhrule said...

suzen:
yup miss wai pei mo..
chinese-baba-nyonya-melayu mix
hehehe

paan:
lu tak comel mana pun ok

giGGLe said...

comey abes la 2 cikgu???

qishie said...

tolong remove pic ni sebelum blog ko di flag weh

Freeviolence said...

aku tgk comel jer pun..

faqhrule said...

oren:
comel sangat

qish:
aku memang cute la

akhdan:
terimakasih akhdan, lu pun comel jgak

Lionel Azry said...

gua nak tampar lu boleh?

faqhrule said...

saruk:
boleh blah..gua nak sepak bontot lu

dobot said...

nk bagi kaki sy kat awak boleh?
hahha.
;P