Tuesday, October 13, 2009

Jangan Jadikan Sibuk Itu Satu Alasan




aku sedikit sibuk dengan kehidupan sekarang.

tiada masa untuk kemas kini blog ini.

atau mahu tutup sahaja?


sepertinya ancaman yang selalu di-war-war-kan sesetengah blogger ramai pengikut, tapi tidak ramai yang komen setiap entri.


entahlah.

aku sibuk, nanti sudah tidak sibuk, aku mengarut lagi ya!


*gambar sewaktu berada di zaman persediaan. sedang sibuk fokus dalam menyediakan bahan bantu mengajar!

seiras siapa?

pfftt..

14 comments:

ZARA 札拉 said...

hahaha~

smart cikgu~

sedang melukis ke?

=)

faqhrule said...

zara:
melukis? tidaklah.
sedang menyediakan bahan bantu mnegajar

Anonymous said...

bibir ke selipar tu cikgu?

kc kassim said...

wah cikgu,
tekun nampak.

faqhrule said...

kc:
buat buat fokus

Paan said...

Anonymous memang carik pasal.

Weh, bila nak jamm? Lempang lelaju kang.

Kasut Pink said...

kompius.. chekgu ke student tu?

faqhrule said...

paan:
aku dah tak busy nanti kita jamming ea

pink:
belajar menjadi cekgu lagi

sharamli said...

cekgu..sama la kita....

faqhrule said...

sha:
elehh nak sama je!!

Pais Chaos said...

rasa macam nak tempeleng je budak ni!!!

faqhrule said...

pais:
apa kata aku tempeleng ko dengan paan sama am dulu?

Da' daffodil D said...

weh, jangan totop. nnt hilang mud aku nak berblog jua. nyeh3. ;p

ps : macmurder xdek. macpelempang nak?

dobot said...

jgn, tinggal daku.
bhaha.
jgn tutup blog cekgu!

saya sepak dan sepak(kaki) muka cikgu nnt.
dgr ckp anak murid ni tauu.
;)