Sunday, October 25, 2009

MALAM YANG SERAM part 2




walaupun mengharungi malam penuh emosi semalam, aku tetap optimis. optimis tentang kejayaan. biarlah banyak mulut berbau longkang menyalak, aku tetap tenang. adatlah kalah. memang aku emosi, memang aku jerit pada mereka malam tadi tapi aku tetap optimis.

nanti kau kalah, aku akan jerit kuat-kuat pula. siap dengan kata-kata buat kau bengang macam kau buat malam tadi pada aku, jagalah!



teleng kepala? nasiblah!

21 comments:

sue said...

aik??

mende repekan ni?

kalah pe?

netbal? futsal? futbal?

ke ape?

hihi

faqhrule said...

malam tadi ada lawan..tgk jersey la

dzulhakim said...

paling gua bengang fan team lain tapi tiba2 sokong team lawan semalam.

padahal fan team lawan semalam tak sekecoh mulut longkang diorang

P.O.Y.O

kc kassim said...

eleh cikgu tu pun nak touching ke?
alahai ahah liverpool go go go!

Pais Chaos said...

waaaaaaahhhh..kalah kalah!!!! u never walk alone.. masa masih ada utk tukar team..hahah

faqhrule said...

borhan:
gua kenal sapa yang lu maksud kan. budak chelsea aras lu bilik hujung setentang sebelah tangga kan?

gua ingat nak cepuk je dia semalam.

KC:
blah la liverFOOL

Pais:
FOOL will always walk alone punya. tunggu la kalah nanti! siap la

Lionel Azry said...

nasib baik gua barcelona..ape nak kisah.

faqhrule said...

lionel saruk:
haa nasib baik lu tak menganjeng kat sini...

bibie_boodyn said...

ha!!!!(terkojot x?)

faqhrule said...

salhan bibi:
kau napo? kotogoan ko?

Kasut Pink said...

Yg best team lain sumer sapot liverpool (nape bkn MU, kenape? kenape? hakhakhak).. Siap dpt koling dr sapoter chelsea mlm tu ucap mekaseh sbb tlg team dorg kekalkan kedudukan dorang.. wah, bangga siyut!!! Liverpool poeber!!!!

faqhrule said...

pink:
nanti lah, kalau kalah nanti taw la i menganjeng team fool u tu

sharamli said...

terengganu je la..

Rajuna said...

takde sport lain ke?

faqhrule said...

sha:
i sokong N9

rajuna:
ada. sepak takraw. ada main?

sue said...

i sokong slgr

hahak

idop amri!!

faqhrule said...

sue?
selangor dah kalah laa

ainko said...

chomelnyeee...bdak pmpn tuh..hehe

faqhrule said...

k.ain:
abang baju man u sebelah tu pun comel gak

kc kassim said...

orang taleh trimee hakikat mcm nie la.welk :P

F. Hanim M. said...

saba jelah...aku x lyn bola tp aku menyapot org yg suka MUFC sbb bg aku guna keta dia..heh

saya tidak suka dia bermuram durja.