Thursday, November 5, 2009

SISI LAIN SAYA

aku nak beritahu. disini merupakan medan aku menulis tentang sisi lain kehidupan aku. bukan hanya seorang yang statik pada satu status yang membataskan diri untuk menulis tentang perkara perkara lain dalam kehidupan yang indah ini. jadi jangan nilai tulisan, pandangan, caci maki aku dalam sini dari pandangan kamu, kerana aku menulis dari perspektif aku sebagai seorang manusia. yang ada perasaan, minat, kemahuan dan keinginan. aku tak minta dinilai atau dihakimi. cuma aku suka berkongsi dengan kamu tentang apa sahaja yang aku seronok cereka dan ceritakan. boleh terima itu bukan?

mungkin ada yang membaca blog ini dan mendengus sambil mencebik bibir benci, bosan dengan gaya aku menulis tentang sisi kehidupan aku yang tiada ilmiahnya langsung. tidak kritis dan bukan menjadi bacaan mencabar minda. ya itu bukan aku. tambah pula banyak cerita tentang perubahan iklim perasaan aku pada persekitaran sekarang. sejauh mana faktor cuaca perasaan menmpengaruhi corak kehidupan aku sekarang. maaf ya, aku menulis tentang diri aku, jika kamu tidak suka sila padam tetingkap sesawang ini dan beralih pada blog yang jauh lebih baik dari ini.

pulang dulu ya.

***

terima kasih untuk akmal hakim&khasrina afikah, pasangan suami isteri yang baik yang banyak beri nasihat dan panduan ilmu rumah tangga; yang mampu buat aku senyum sekarang.
:)

11 comments:

sharamli said...

da nk kawen ke?
nasihat ap yg dy0rang bg?
nak jgk..nk..nk..

Daffodil D said...

x nak kongsi ke panduan nak berumah tangga tu dgn aku? kedeng~

Lionel Azry said...

sejak bila lu kahwin?

kc qasedah said...

nama i : khasreena afiqah laaa.u nie. haih

faqhrule said...

sha:
nak kahwin kena pergi kursus dulu. u dah pergi belum?

D:
eleh cakap macam dah kahwin

saruk:
bila masa aku kahwin

KC:
bunyi dah sama cukuplah

LORD ZARA 札拉 said...

hehehe~
abaikan manusia yang menolak untuk faham diri kita~


kita yang menjaga diri sendiri akn?

P/S : nak kawin sila jemput aku ya?

Pais Chaos said...

ko dah ambik belom kursus kawin..aku ingt nak ambik awal la..

Mohamad Nazrin iBn AbduLLah said...

gud luck gak utk exam nnt,bang ujang...hu3...

dobot said...

:)

hans said...

thanks yer sudi komen blog saya yg biasa2 jer tu
rajin2 lah singgah dan komen yer
anyway,betul ker ekau dah nak kahwin?
awal tul

faqhrule said...

hans:
mana ada. jangan percaya sangat komen kat atas, merapu je tu