Monday, November 9, 2009

HATI SAYA DIKITAR SEMULA

aku tak berapa sihat kebelakangan ini, luar dan dalamnanya memang tidak berapa teratur kebelakangan ini. kamu yang membaca blog aku semestinya mengetahui apa ceritanya. untuk dua minggu ini, aku cuba untuk tolak jauh-jauh masalah peribadi dahulu. tumpuan sekarang pada ujian dunia yang berlangsung khamis ini dan selasa dan rabu minggu hadapan.

untuk itu sila klik disini untuk baca entri sebenar. maaf ini memang tidak disengajakan. keadaan yang memaksa aku buat semua ini.




***
aku terima apa sahaja kemingkinan, biar hujung ceritanya sakit, aku tahu ini bahagianku.

20 comments:

sharamli said...

ms0k dlm t0ng kitar semula yg mn ni cekgu?
plastik?
paper?
kaca?

study jgn mls2...nnt xleh kawen..

faqhrule said...

sha:
hahaha mana satu ntah

malas jugak sebab takda sapa nak kawen dengan i

Shahrul Azry said...

fuhyoo..kesian =P

Paan said...

Damn betul la orang klang ni.

LORD ZARA 札拉 said...

cikgu~
kamu okay tak ni?
huwaa~
kenaap delete FB?
sedih~

=[

faqhrule said...

saruk:
terima kasih atas kasihan anda itu

paan:
orang klang memang macam tu

zara:
lihat sahaja statusnya disitu

hans said...

sadis tul citer nih

ainko said...

disebabkan bz ngan kissm, xsmpt menjenguk blog ni akhir2 ni..pape pon yg jadi, jgn putus asa ye!live ur life to the fullest!

dobot said...

gudluck cekgu,
:)

giGGLe said...

kitar semula perasaan ke?

faqhrule said...

hans:
sadis? gore mungkin barangkali.

k.ain:
live the life kan kak?

fifa:
terima kasih

oren:
kitaran perasaan yen

Pais Chaos said...

orang klang tu suka buli saya cikgu!!

shah_reel said...

Salam..
sabar bro..
kita da Tuhan..
kita da "senjata"..
yg bisa mengubah sgalanya..
DOA tu "senjata" terhebat bro..
banyakkan berdoa..
panjatkan pada Allah..
adukan sgalanya padaNya..
pasti Dia dengar kau..
pasti Dia bersama kau..
pasti Dia bersedia menemani kau..
teruskan perjuangan nie bro..
exam is life!!
=)

faqhrule said...

pais:
nanti jumpa budak tu kasi sekeh sama dia ok

ustaz kabel:
terima kasih atas nasihat tu bel. nanti aku jumpa hang la mintak tawarkan air ye :)

Kasut Pink said...

Aiseh, kena plk bukak ms word...

faqhrule said...

pink:
kenapa pulak?

:: murasaki :: said...

kena la s.a.b.a.r
cm dlm cite syurga cinta tuh....

sue said...

len kali jgn sampai mendagu tunggu org amek ayam

kami makan untuk perut 4 org bukan sorang.

pahm2le kalau lambt sket

hahak

ainko said...
This comment has been removed by the author.
dobot said...

;)