Wednesday, January 20, 2010

GUA RASA GUA NAK BERSARA.



gua rasa gua dah boleh bersara dari menyanyi untuk mynightville. gua rasa orang dah tak ambil tau lagi pasal band yang gua jadi tukang jerit ni. gua rasa personel-personel dalam band gua dah jumpa jalan yang mereka-mereka ni cari selama ni. gua rasa gua dah tak boleh bagi komitmen lagi untuk band ini. gua rasa gua patut undur diri sebab gua dah tak berapa into lagi dengan band gua sekarang. dan gua rasa jugak, yang sekarang ni, sound band gua dah tak macam sound yang gua nak masa mula-mula gua form band ni dulu. dan gua sedar sekarang budak-budak dah tak dengar fastcore. gua sedar hardcore sell out tengah trend sekarang. dan gua rasa gua patut bersara sekarang.

*ada siapa-siapa nak form band powerviolence ke sludge ke?

13 comments:

chekgu alan said...

ade video time ngah perform x?
upload la

faqhrule said...

ada dekat youtube. carik mynightville. show dekat penang.

Daffodil D said...

jom nasyid?

faqhrule said...

D:
lama tak nampak..nasyid? jom boleh je

Freeviolence said...

ini namanya perjalanan.. sapa tak berani jalan dia tak nampak perubahan di hujung sana :)

ฉัน เป็น บ่าว ของ อั ล ล อ said...

ada bran tak buat band ala-ala dead kennedy, TSOL, C.O.C dengan gua? Kita ajak jer bebudak felda area jempol dengan gemas jer.. amacam??
haha

faqhrule said...

akhdan:
yeah..
gua teringat lagu parkinson-perubahan!

ateng:
hahaha punk rock? sound lama-lama tu. tapi sekarang ni market hardcore ada breakdown la..hahaha budak gemas suka metalcore je..

qishie said...

cegu jom dangdut

dobot said...

:)

Azri Rotten said...

lu jgn main api. mude2 nak pencen buat ape. weh kwn aku nak buat project powerviolence. tp x cukup org. guitarist xlumbrahx tu ar. meh sini num ko.

chekgu alan said...

faqhrule:
tu da de org offer..pe ag tggu..
tp lu pndai ke men gitar bro?hehehe

Rajuna said...

tak pun kita main ala2 refused, snapcase hardcore lama2. rilek2 sudah.
lepas ni aku akan berada di dalam kawasan Negeri Sembilan. watch out.

ฉัน เป็น บ่าว ของ อั ล ล อ said...

metalcore aku tak jumpa lagi kat gemas ni. tapi otai thrash metal, NWOBHM yg umur 45 aku dah jumpa. banyak gila stuff rare.

selain tu, adalah bebudak skolah nak berjinak jadi skinhead n semestinya indie melayu dengan t-shirt "saya sayang mak saya"

dengar kat bahau ada gig?