Sunday, October 24, 2010

REZEKI ALLAH BERI. ALHAMDULILLAH

alhamdulillah. rezeki allah beri. syukur dan aku rasa ramai lagi sebenarnya jauh lebih layak dari apa aku dapat hari ini. semua bukan hasil usaha aku semata. mak abah yang selalu beri dorongan. adik beradik yang selalu ambil berat. guru-guru yang tak pernah kenal penat mengajar. penysarah-pensyarah yang banyak membimbing. (UMI KAY terutamanya!) rakan-rakan yang turut membantu. kira semua ni ada saham semua pihak lah.



bagi gambar kasi tengok sendiri. gambar masa majlis aku tak ada. gambar hadiah boleh?


hadiah yang aku dapat;









isi dalam kotak. harap-harap sijil simpanan premium ke asb ke takpun duit tunai rm20 pun tak apa. lepas 4 jam mancing kolam. hehehe


sekali dapat teddy bear dengan mug daaaaa...





keputusan dalam buku program majlis tadi.











kalau ada awek boleh juga bagi teddy ni. haduiiii.


ada cadangan nak bagi nama apa teddy bear ni?

22 comments:

butterflyana said...

wah 3.75.mantap.hehe
congratulations!

RZL said...

letak nama Faruk. samseng gagak hitam. dah dekat2 nama kau dah tu

kc qasedah said...

tahniah. gila bagus u neh.
apa kata buh nama JADU? besh kan?
nt i n akmal bg u teddy yeh. beso dan warna pink lg :P

HAHAHA

una said...

heiii...tahniah...sy tumpg bangge ngn abg..hu3..abg hebt..yeeaahhh..berbaloi kn pent pun..hehehe

Nurul Kornain said...

mimi loma.

Princess Serenity said...

tahniah3...
memg kenangan manis seumur hidop nie..huhu..=D

Mi$s NiCkeL=? said...

tahniah abg jang..hehehe

**suzenisme** said...

i ada contribute sikit tu..
since i pnah tlg buat kn assgmnt kn..

CHEKGU ALAN said...

buh name gua pn ok

saya. Elmo said...

wow!

qishie said...

bagi kat khateep.dia mesti suka cakar2.

CHEGU ALONG said...

nama dia chegu along comel.amacam??

NURUL AMYLIZ said...

wa, congrat!

bg name TYPO lah! sesuai ngn tuannye ;)

syafiqah said...

congrate yew,,

diba said...

congrate ek..wah xsabr nak tau nme teddy tu..hee

hayati Al Agil said...

senior congrats..bley jdi ikutan nie..=)
nanti dah bagi name teddy tu bagitau okey!!!

CHEKGU ALAN said...

sombong seyg mamat yg tulis entri ni.
xnk balas komen2

Aniza said...

mantap!
tahniah

ada mokhtar said...

congrate...

Cikgu Fikri said...

Wah.......
mantap.........
bg teddy tu kt sy jerk lah...
hahahhaha......

dobot said...

CONGRATULATIONS cheguu! ;)

Noriffah Hidayati said...

wahhhhhhhhh!
tahniah
(^-^)