Monday, October 18, 2010

TERBUANG ATAU DIBUANG



pernah kau rasa terbuang? rasa jauh dari apa yang kau selalu ingin dekatkan. rasa rindu pada apa yang selalu dambakan. rasa sunyi dari apa selalu yang kau bisingkan. rasa kosong dari apa yang selalu kau isikan. rasa sugul dari apa yang selalu kau gembirakan. rasa sebak dari apa yang selalu kau tertawakan. rasa kecewa dari apa yang selalu kau bahagiakan.


*

*

*

dan

*

*

*


aku


*

*

*

sedang

*

*

*
merasainya.

*

*

*
sakit

*

*

*

TERBUANG ATAU DIBUANG?

18 comments:

kc nur qasedah said...

bagus. ada kaitan dgn reject shop!haha

Paan Ovrtd said...

Fakrul...

Update cerita mancing lagi enak. Kembalikan fakrul si kaki pancing gua!

faqhrule said...

KC:
im just a rejected person

paan:
yelah nanti bila dah terasa sangat sakit ni, gua update cerita mancing pulak an

Paan Ovrtd said...

Haha! Lantak lu la nak update entri cemana fakrul oii...lu punya blog pun...janji lu boleh happy, ceria2 lepak lorong dah cukup nyaman hati gua...

faqhrule said...

paan:
gua tengok tak ada langsung kita tulis entri pasal budak lorong has been rejected from the scene! haha

NURUL AMYLIZ said...

ni mesti kes selongkar gmbar and dpt tajuk nk post entry,.

OR

dpt idea pasal reject trus lari lari gi Reject Shop utk amik gmbr -_-

hahaha

faqhrule said...

amyliz:
taklah tadi pergi karaoke, mesti konfirm nyanyi lagu sedih.

apa lagi? mesti teringat kan?

jumpa reject shop. ambil gambar. balik pos entri & status FB

:,)

NURUL AMYLIZ said...

alolo. jgn la ingat sgt, t makin ramping lak :P

saba ye ^^

faqhrule said...

amyliz:
kira okey la lagi ramping dari u haha
:P

Sesumpah said...

MEMBUANG


hahaha

CHEKGU ALAN said...

cinta ibarat mancing
kalo xdpt..jadilah BANGAU
kalo dapat..jadi cm IDAN
haha

dobot said...

dibuang.

giGGLe said...

terbuang ke membuang ni lem?

faqhrule said...

sesumpah:
membuang? hahaha eeeuwwwww :p

alan:
gua harap lu tak serik jadi bangau 12jam!

fifa:
sakit kan dibuang?

diba said...

lau kite ase trbuang means seolah cm smph kn...huk2

kc nur qasedah said...

mmg u nie tade keje! reject u! hahahaha

faqhrule said...

diba:
rasa terhina pun ya juga hmmm

kcREMOJE:
jangan kena REMOJE suda wawawawa~~

kc nur qasedah said...

hotak u! sepak kanggg. VIVA LA REMOJE!