Thursday, April 21, 2011

IF I CRY, WOULD YOU BE THE SHOULDER THAT CONSOLE ME?

"sometimes we need no other shoulder to cry on. "

kadang-kadang seorang sahabat yang paling baik dalam dunia belum tentu cukup baik untuk menjadi teman kala berduka yang efisyen. sejauh mana kejujuran dan keikhlasan dia menjadi bahu untuk kita bersandar atau penyokong paling ampuh sewaktu kita hampir rebah. boleh diukurkah sebuak kejujuran dan keikhlasan? abstrak bukan?

mungkin ramai yang selesa berkongsi masalah dan berasa sedikit lega bilamana sahabat baik yang sedia mendengar dan berkongsi waktu-waktu sukar dengan kamu. terasa sedikit lega bila dapat luahkan segalanya. huh muak! klise!

hakikatnya aku seorang lelaki yang membosankan. punyai masalah bertimpa-timpa dan aku sendiri menghadapi semuanya. tiada sahabat baik disisi, tiada bahu yang menemani. tiada.

hurmm.. sorry for being such a loser, and sorry for being a burden to you. i wont share any of my problems from now on. thanks for being such a good-good friends.

7 comments:

xmegoox said...

ah sama saja kita nih.....gua syak budak punk not dead ni kena curse lah......binawe btol.....







p/s: lead2nitrate.....lagu syiok wei

faqhrule said...

brader: haha lu pun tau lagu ni kan?

xmegoox said...

tawu bai

CHEKGU ALAN said...

apo bondo eh jang
udah2 la tu
bukak akaun baru
xsume yg kte nk kte dpt
kompem ade yg ag best pasni k bro

✿ milly molly ✿ said...

i ade :)

sharamli said...

abeh..baru kejap tadi kan chegu k0ngsi masalah ngan maksu

Anonymous said...

i bukan kwn u ke?
sori tau mok.
bz sgt la skunk.
:(